na lcs espor

NA LCS Spring Split 11. HAFTA – SUPER HAFTA


NA LCS Bahar Mevsiminde 11. Hafta ve son hafta bugün itibariyle 3 gün içerisinde 16 maç oynanarak son bulacak.

 

2014 NA Spring Split 11.HAFTA

2014 NA LCS Spring Split’ te Kuzey Amerika’ nın en iyi 8 takımı – Cloud9, Team Solomid, Evil Genuises, XDG, Curse, Team Coast, Team Dignitas, ve CLG takımları her takımın diğer takımlarla 4 kez karşılaştığı ve toplam 28 maçlık serüven halinde devam ediyor. Sezon bitiminde ise üstteki takımlar playoff’larla ve alttaki takımlar ise şampiyonluk liginden gelen takımlarla eşleşerek mücadele ediyor.

Güncel Puan Durumu:

TSM ve Cloud 9 takımları final haftasına 20-4′ lük galibiyet/malubiyet serisiyle liderliği paylaşırken, XDG ve Evil Geniuses takımları ise 6-18 galibiyet/malubiyet serisiyle sıralamanın en altında bulunuyorlar.

Canlı Yayın Linkleri:

Twitch /  YoutubeAzubu TV

Takvim:

1.Gün – 4 Nisan – Başlangıç Saati 12:00 PM PST // 21:00 CET

Cloud 9 vs. XDG
12:00 PM PST // 21:00 CET

Team Coast vs. Curse
1:00 PM PST // 22:00 CET

CLG vs. Cloud 9
2:00 PM PST // 23:00 CET

Dignitas vs. Curse
3:00 PM PST // 0:00 CET

Evil Geniuses vs. TSM
4:00 PM PST // 1:00 CET

NACS Promotion Çeyrek Finalleri
Complexity.Black vs. Complexity.Red

2.Gün – 5 Nisan – Başlangıç Saati 12:00 PM PST // 21:00 CET

XDG vs. Dignitas
12:00 PM PST // 21:00 CET

TSM vs. Coast
1:00 PM PST // 22:00 CET

Curse vs. CLG
2:00 PM PST // 23:00 CET

Dignitas vs. Coast
3:00 PM PST // 0:00 CET

CLG vs. Evil Geniuses
4:00 PM PST // 1:00 CET

TSM vs. Cloud 9
5:00 PM PST // 2:00 CET

NACS Promotion Çeyrek Finalleri
Curse Academy vs. vVv Gaming

3.Gün – 6 Nisan – Başlangıç Saati 12:00 PM PST // 21:00 CET

Dignitas vs. CLG
12:00 PM PST // 21:00 CET

Evil Geniuses vs. Curse
1:00 PM PST // 22:00 CET

XDG vs. TSM
2:00 PM PST // 23:00 CET

Cloud 9 vs. Coast
3:00 PM PST // 0:00 CET

XDG vs. Evil Geniuses
4:00 PM PST // 1:00 CET

Her zaman olduğu gibi, daha fazla bilgi ve gelişmiş planlama çizelgesi için LoLesports.com‘ u takip edebilirsiniz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *